Wednesday, March 16, 2011

Saya budak baru belajar !

Posted by bemymine at Wednesday, March 16, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum W.B.T

Kemain kan minggu ni aku tiap tiap hari buat entry baru. Bukan apa, aku rasa macam dah tak ada hati nak keje dah! LOL! siyes memang dah bosan ok! Keje sebagai marketing ni bukan senang, kena berjiwa kental tahu tak! kenapa? Opkos, sebab kita kena serve customer yang bermacam macam ragam. Tapi kalau customer yang baik, memang best entertain dieorang. Seronok je rasa nye!

Sebenarnya entry aku ni bukan pasal job aku kat office ni tapi lebih menjurus kepada 'Saya budak baru belajar buat blog'. Yes!! Sebenarnya dari tahun lepas lagi 'niezazainal.blogpspot.com' ni beranak. huh!

Mula mula tulis, macam macam kutukan aku dapat. Ada yang cakap 'tak best ok blog ko!'. Dalam hati cakap, 'ada aku kisah'. Cakap dalam hati je la k, tak nak cakap depan depan sebab aku nie kena menjaga hati orang. Ok! aku buat blog nie pun suka suka je.Cita cita nak jadi penulis ok! Tapi aku amat lemah dalam bahasa. Seriyes ok!! result SPM aku pun aku malu nak show kat anak cicit cucut aku nanti.. kah kah kah!

Bila aku bosan kat office, aku mula lah jadi silent reader kat blog blog yang aku rasa gaya penulisan dieorang lebih sempoi, outspoken, & best. Blog blog mereka cantik dengan header header yang lawa, templet yang cantik. & follower yang dah macam penyokong parti parti kat malaysia neh.

Tetiba aku rasa, best jugak kan menulis dekat blog nie since aku memang tak ada diary. Aku bukan aweks aweks yang selalu mencoret rahsia hati dekat dairy tu. Eeee please lah eh! wahah kejam kan aku. Tapi lama lama aku rasa best pulak bila menulis nie walaupun tulisan aku yang adoo je la kan. Tak ada yang komen every entry aku, tapi aku tak kisah pun. It's ok it's oraite bebeh~

Yealah, dah nama pun budak baru belajar. Mana ada terus pandai kan. Mesti la step by step. dont be gelojoh gelojoh ok.. So silalah tunjuk ajar newbies nie ok..


P/s :: Sharing is caring & opkos i caring kat uolls

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting