Wednesday, March 9, 2011

3 perkara yang membuatkan aku nak hentak kepala 99kali kat dinding !

Posted by bemymine at Wednesday, March 09, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum W.B.T

Hambiii hamboii hamboii sopan ya amat ini budak.. kikiki... Anak sapa la neh kan.. Opkos la anak mak abah haku!! Opss, uollss dah bekpes? **aku update pagi okeh dat y tanya da bekpes** Aku bekpes nasi goreng & Milo O ais kaw3 punyer!! huhh..

Now, aku nak share is caring pasal pe yang buat aku time pagi pagi rasa nak hentak je kepala hotak aku kat dinding. ok, just check it out ya!!

  • Pagi pagi bila pergi kerja, uncle uncle teksi akan tanya. 'kenapa tak amik kereta je, kan jimat'. okeh! next entry nanti aku bagi tahu okeh pe sebabnyer..

  • Aku stress bila aku dapat some project yang boleh wat aku punyer sales quota lepas tapi managemnt tak approve. memang bengang tahap gaban la kan.. If tak boleh buat project tu means komisen aku tak der. Bila komisen aku tak de, macam ne aku nak shopping baju. ngeee!!

  • Haaaa! mende nie yang buat aku nye sereblum & serebelum mengembang bila berFB dengan kawan kawan aku time sekolah dulu. Expecially dengan Katek & Oyah melayan kesengalan dieorang dicampur pulak dengan hotak aku yang setting da lari nie boleh buat semua kuman kuman dalam perut menangis sebab gelak terlebih. Dan a few kawan kawan masa PLKN.. Perrghh!! Rindu sangat sangat okeh kat korang..

Itu je yang aku nak letak dalam entry aku kali neh. Next entry aku bagitahu sebab sebab kenapa aku tak pakai kereta lagi okeh! just waiting ya..




P/S :: aku suka layan lagu lagu ELLA sekarang..

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting