Tuesday, March 1, 2011

mengHURU-HARAkan diri

Posted by bemymine at Tuesday, March 01, 2011
Reactions: 
Salam...

A few days nie, pale asyik pening je nak.. Sebab pe?? Nk tau ke?? Tak payah la ek.. wahha!! Aku kejam ok!!..

Sedikit BZ la beberapa hari ni, BZ bukan buat keja office.. Tapi BZ buat parttime bisness tu.. Ala yang jual jual baju tu.. Korang da add belum FB aku tuh?? haa blm?? g add sekarang.. Arahan ok!! uwahaha..

Bukan BZ pe, BZ amik order & upload gambar.. Then arrange time nak pos barang tu.. Nak tally kan wet kuar masuk.. uwaa!! macam nak menangis.. Tak pe, sabarlah wahai kecik yang comey *pang, pengsan asenye*.. Ada lebih dan ada kurangnya.. Ermm.. ini baru permulaan..

Insyaallah, akan ada brand dari ZAZA LURVE CLOSET sendiri.. Insyaallah.. Mudah mudahan.. Doa doa kan lah yea..

Sekarang nie, tengah mengatur planning.. Tak nak terburu buru nanti semua jadi kucar kacir & satu benda pun tak jadi.. Aku ada tanya dekat seseorang yang dah ceburi bisnes nie, dia cakap 'planning betul betul, sabar & fokus'..

& now sedikit BZ cari supplier umtuk baju cantik cantik & harga tak terlalu mahal..

p/s :: Doakan aku berjaya ok!!

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting