Wednesday, March 23, 2011

NazMya Bakery ~ Sheedap okeh !

Posted by bemymine at Wednesday, March 23, 2011
Reactions: 
Salam to all my darling. Konon konon ada orang baca blog aku la.. Perasaan.. Watever lah!


 
Lotih den, sebab aku rini mengoperate blog aku? Chanteeek tak? If not, sila lah cakap chantteeeek ok sebab aku da kehabisan idea dah nak operate macam ne dah. Biar lah aku kembang dengan bangga nya. Neway, thanks to Cik aQma sebab tunjur ajar ku sifu! wah demam mentor ke hape neh? sobab dia bersabar mengajar haku pasal nak edit edit segala bagai nie even thru FB je.. yealah, segala nya dihujung jari kan.. Nak jumpe kemain jauh, even ku rindu die.. **segala memory masa PLKN menjelma**. Kemain skema ayat aku kan..


Pape pun, sebenarnya entry aku kali nie pasal NAZMYA BAKERY. Sape tu? Majistret kah? Pemain bonggo (betol ke ejaan aku neh?), pemain batu seremban peringkat antabangsa kah? kah kah kah.. Owner kepada NAZMYA BAKERY neh adalah Sepupu saya  . Umor die if i'm not mistaken la, 22 / 23.. Hohohoh.. Sorry babe aku tadi makan semut api masak lemak, sebab tu lupa. BTW, Dia dah bertunang, so jangan nak gegatal ngan dia ok! i'm warning u..


Pape pun, nie aku nak story morry sket la sal die. Now dia ada buka bisnes kecil kecilan. Apekah bisness itu? Yeahhh!! dia buat CAKE! dan haku jeles, huh! jeles secara terang terangan adalah sah di sisi undang undang ok. Sebab hape haku jelesssh, sebab haku tak reti ok nak bake bake nie. Kang bila aku bake kang, aku takut aku yang hangus lagi hangit! LOL!!


Sekecil kecil bisness dia pun, alhamdulillah dia akan mendapat tempahan cupcakes sebanyak 2000pcs bulan 5/6 neh untuk wedding. aku nak tolong! nak tolong! nak tolong!, tolong makan je la tapi.. wahahaha.. Macam macam okeh, ada moist choc, cupcakes, tart (macam macam jenis ada), dan macam macam lagi lah *acteli aku lupa nama kek tu* kah kah kah.. Hampehh tau meya cousin ko neh!..Pape pun, dari hasil testimoni pemakan pemakan kek si meya neh, semua nya memberangsangkan. If not, tak de lah sampai dia cakap " nak tengok kek pun da mabuk" LOL! buat kek pun sampai mabuk ke? haku ingat pregnant je ley mabuk mabuk neh.


If korang berminat nak tempah, boleh bagi tahu aku atau direct kat dia ok! dia beroperasi di KOTA TINGGI, if area KL tu kena arrange dulu la ok! Harga nanti aku bagitahu kat gambar yea. Sabar.. Kap ba ra kap alif ta nun! hahaha.. macam tak ada kena mengena je kan. papelah!


Mempersembahkan NAZMYA BAKERY **ada lagu lagu sikit okeh**






Cake choc moist - harga RM18++ ikut KG..

Ini detail dia ok!..

harga dalam rm2.00 -rm2.80.
if i'm not mistaken.




Contoh tart yang belum siap nak filling ag!


P/s :: Please enjoy the show! lalalalla~~~

4 comments:

anathira on March 23, 2011 at 2:37 AM said...

syedappppp...nk sikitttt....
tp npew geGuRl sgt colOur2 neh???huhu

bemymine on March 23, 2011 at 2:45 AM said...

aoekah yg gugurl?? aku kat berhati lembut yunk!

Eiva on March 24, 2011 at 3:45 AM said...

kek ni confirm ke sedap??huakakaa

bemymine on March 29, 2011 at 6:59 PM said...

kompom la babe.. if x, aku x display... hohoh

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting