Tuesday, March 22, 2011

aku nak! aku nak! aku nak!

Posted by bemymine at Tuesday, March 22, 2011
Reactions: 
Haaaliiluuyaaa!! Salam..

Hye hye reader *bajet ada la konon yang baca blog aku yang tah hapa hapa neh*.

Nows a day, hati aku memberontak, lost control, & sedikit berkecamuk *hambik kau ayat tak hingat!*

Siyes ok! Aku rasa macam aku mesti dapat kan that thing, if not hidup macam tak tentu arah je. Macam ada yang hilang je tau. *pelempang sket haku neh*

Apekah itu? Mende apekah yang membuat jiwa aku bergelora selain daripada aku bertentang mata dengan my pumkins? LOL! Jawapan nye adalah ini ::

1) Nikon DSLR atau Digital Single-lens reflex! Mende nie boleh wat aku giler 10 minit ok!! aku tengok dak dak yang pakai mende nie nampak kerek je k. Betul. KEBANGGAAN tu akan terserlah kalau DSLR nie tersangkut kat leher. Mengalahkan korang pakai RANTAI EMAS ok. Ada 1 ari tu, aku ternampak sorang mamat nie makan kat mamak pun siap gantung DSLR kat leher. pergi mamak pun bawak DSLR ke?? hohoho.. Aku lak kecik besar je tengok orang orang yang ada mende neh taw x! haku jeles ok!! sangat sangat. Tapi pe ley buat belum rezeki aku lagi. tapi insyaallh ada rezeki aku nak angkat 1 DSLR . tak kisah la pape model pun janji dapat redakan kempunan aku neh! wah kempunan bagai, macam ibu ibu mengandung lak kan. Huh! Uwaaaaa.. Aku nak DSLR weyhh! korang bagi kat aku ea, 24/12 besday aku, so ada masa lagi korang kumpul duit untuk bagi hadiah ni kat aku. ok ok ok ! aku tunggu dengan harapan yang menggunung setinggi gunung berapi. LOL!..



Mende nie yang buat aku berangan nak jadi model k.. Walaupun aku dot dot dot..


2). Braces. Korang tau kan mende pe braces nie. Ala yang besi kat gigi tu.. Wah! Ko nak jadi BETTY LA FEA ke kecik? huhu! Soklan kejam ok lau ko tanya kat aku mcm nie.. Takde lah, aku pakai sebab nak mencantikkan Gigi aku la.. Wat pe nak malu kan pakai besi kat gigi. Besi harga riban riban ok. Ada yang cakap kat aku, pakai braces ni sakit. Tapi biasa la BEAUTY IS PAIN. Tapi tak salah kan kalau kita nak nampak chantekkk!!




P/s :: My pumkin cakap "jangan membazir ayg!"..

2 comments:

anathira on March 22, 2011 at 1:55 AM said...

huwaaaa.....same tHing dat i waNt...perghhh lau dpat 2 xde bnda len pOn xpe...ngeeee~~

bemymine on March 23, 2011 at 2:18 AM said...

beb, tau xpe.. teringin nie weyhh, klh orng ngandung ok..

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting