Monday, March 14, 2011

Bila mummy ZAZa jumpa umi LILIAN !

Posted by bemymine at Monday, March 14, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum W.B.T


Alahai sopan nya lah anak cik inai neh kan kan kan.. Okeh!! Okeh!! Now time kerja, tapi kan aku dah cakap aku malas nak buat kerja sekarang neh kan.. Jadi, memandangkan FB terlalu lah slow ibarat kura kura tempang. Jadi aku log out FB then aku log in Blog.. LOL!

Sebenarnya aku nak upload pic aku bersama dengan umi lilian & NUR IWANA QAISARA dalam FB. Tapi sebab alasan di atas aku terpaksa @ dengan berbesar hati aku pun story morry sikit la pasal aku & kak lili neh! Rindu weyyhh kat dia..

Masa aku balik pahang last week, aku berkesempatan jumpa kak lily neh! Ingat nak buat suprise kat dia, last last aku yang TERsuprise sebab tetiba dia yang tegor den! huh! hampeh ko kak!! huhuhu..

Banyak mende yang kami chit chat kan. Almaklumlah, lame gillllleeeerr kami tak jumpa. Rindu siyottt nak sekeh sekeh kak lily neh! **mampus aku lau die baca neh** . Dari cerita psal tEEEEtt, sampai la ke tuuUUuuT dan terus cerita ke ttIIIIIiiiT.. huhuh! Apekah? Rahsia kami. Dan aku sempat bertanya dekat kak lily :

Zaza : Akak, best tak kawen?

Lilian : Ngape? Da gatai nak kawen?

Zaza : Tak de lah. Tanya jer la.

Lilian : Best.. Tapi kalo boleh, jangan duduk 1 rumah dengan mak mertua *& the rest is history*

Kak lily nie dia giler giler sikit. Walaupun umur dah ttEEEtt tapi best kawan dengan dia. Seronok. Teringat time time kami duduk 1 rumah. Pergghhh!! sure dia marah lau aku cerita neh! huhh.. Mahu kena denda tak boleh jejak bumi jengka enam ploh enam hari neh!

Macam macam weyyhh kami lalui masa duduk sama sama dulu. Isk isk isk.. Dari kami berjoget lambak, menjerit mengalahkan hantu langsuir nak pergi setting rambot sampai lah kami buat Video pendek *skema kau kecik*. Video apekah?? huahuahua!! Hanya aku & kak lily saja yang tahu.. Gilerrr nak bagitahu, kang bergogar den punyo opis neh kang dek si lily punyo joritan yang mengalahkan bunyi speaker kenduri kawen tu! Serammmm okeh!!

BTW, ini aku nak upload sikit gambar kami, aku, kak lily & puteri dia Nur Iwana Qaisara.. Chuumell sangat! Nie yang buat aku bertambah tambah gedik nak kawen!! LOL!!



Mummy ZAZA, Qaisara & Umi Lilian. Kak Lily cakap 'kompom ina berdarah tengok gambar Qaisara neh'.

Aku dengan Qaisara sama sama chumell kan..

Pesanan : Ina, jgn berdarah okeh!

Pose terakhir dari kami!


P/s : Bibir boleh bohong, tapi hati tak boleh menafikan apa yang kita rasa!

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting