Sunday, April 10, 2011

new of me !

Posted by bemymine at Sunday, April 10, 2011
Reactions: 
Selamat pagi malaysia..

Lama bebenor aku tak hapdet blog kan.. This is new entry for april.. BTW, aku dah potong rambot!!! Tu pun nak kecoh kan. So ada aku kisah ke?? Suka hati, limpa, hempedu aku la..

Dah terlalu lama aku berambut panjang, so dah tiba masanya aku decide nak wat new coming of kecik. Later aku upload pic terbaru aku okeh!! Not bad gak lau rambot pendek kan.. Perasaan perasan kian terserlah.. haha.. pape je lah!

korang tgk je la k rambot baru aku.. before & after.. aku tak sempat nak edit ok!! so, ini original pic aku..

*BEFORE*

*AFTER*

Gelaklah korang.. yg after tu before aku wat teknik 'guna jari pun boleh'.. haha, so aku panggil rambut cendawan butang.. LOL!!..


P/s :: Jangan nak berlagak sombong dgn aku k. i warn u!

2 comments:

anathira on April 10, 2011 at 9:42 PM said...

thOmey.....hik3

bemymine on April 13, 2011 at 1:03 AM said...

i know la! hukhuk...

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting