Wednesday, April 13, 2011

Come join me shopping at RENNES CLOSET ! Berbaloi-baloi..

Posted by bemymine at Wednesday, April 13, 2011
Reactions: 
Hyeee all,



Sekarang, cuma click dekat mana mana gambar yang korang suka, bagi code number, minta owner punya bank no, then bank in duit then besok korang dah boleh dapat barang yang korang suka. So easy kan.. Macam iklan rambut rebonding tu, 'guna jari pun boleh' , tapi for online korang cuma click click click je. Segalanya dihujung jari anda kan kan kan..


Terlalu banyak sekarang online shoppe kat dalam alam maya neh. Facebook, My space, Website korang cuma pilih je. Tapi aku lagi prefer shopping at Rennes Closet sebab all the item fresh. Dats means, all item fresh from supplier.. Aku tak nak membebel lagi, now korang just tengok je pic pic yang korang suka dekat FB RENNES CLOSET or WEB SITE dia okeh!!


Aku suka shopping dekat Rennes sebab, aku boleh ambil terus dari rumah dia. *discount*. Then dia boleh share mana satu baju yang suitable dengan body korang. Alah, sekarang kan banyak inner & legging. For muslim, korang boleh mix & match kan. Macam aku selalu buat. Korang pakai lah dengan inner @ leggings.
So, korang tetap boleh berfesyen kan.


So, lets check out all the picture ya.. :-))


i love this clothes. i want KIV this. Can mix & match with inner & leggings.



Nice right??

This one also..






really2 nice..



Nice right.. so if u all want buy all this item just click at this only Rennes Closet.. i really2  love it..



P/s : still counting, berapa banyak baju yang aku dah beli dekat online shoppe beliau..


0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting