Tuesday, April 12, 2011

Bukan tangga timpa aku tapi aku yang timpa tangga !

Posted by bemymine at Tuesday, April 12, 2011
Reactions: 

Assalamualaikum....



Kehadapan hadirin dan hadirat sekalian alam. Ada gaya penceramah tak? ada tak ada tak!! Kompom ada. Makin sesat ada lah orang orang yang pergi ceramah aku nanti, terus kesedaran sivik tak ada yang ada kesedaran fizik. LOL!



Hari ini, 13th APRIL 2011 bad day untuk seorang insan chomel bernama kecik. *pannnnnggg sikit okeh, perasan tk habih habih..  Suka hati limpa hempedu haku la kan.. Nak tau tak kenapa?? Aku jatuh tangga weyyhhhh!!. Nak kata aku pakai high heel haku yang 4inch tu memang tak la, haku pakai sandal yang tak sampai half inch je okeh!!



Ceritanya : Pada suatu pagi dimana haku datang lambat *kantoi*. Sedang aku naik tangga dimana office aku kat tingkat 3 so aku dengan gaya model (model slipar) pun naik lah tangga dengan jayanya, TAPIIIIII yang sedihnya tak sampai separuh anak tangga, entah macam mana aku boleh terMISS 1 anak tangga yang boleh buat aku nyaris nyaris terKISS tangga itu. Ouuuucchhh! Sakit siyotttt.. Lutut kena batu.. Maaaaaakkk kutut kakak sakit. *Dah sakit baru nak ingat mak kau*



Buah langsat kau tangga. It's human being, if dah tau salah sendiri mesti nak salahkan orang lain macam aku salah sendiri tapi aku salahkan tangga. Yeaaaa!! memang salah tangga, sape suruh buat kau jatuh.. Kenapa tangga tu tak kat tempat lain?? kenapa kenapa kenapa??  wahahahah!! kejam kau kecik!!



Disebabkan aku terJATUH tangga pagi tadi, separuh MILO O AIS aku tumpah, nasib baik tak kena dengan bihun goreng aku. Kalau tak, kompom aku pecahkan tangga tu then letak tempat lain. LOL!! Pastu aku nak naik office aku lalu ne?? Panjat tangga ikut belakang office? HUH! tangga lagi..



Habis lutut aku lebam, jalan pun dah macam Hantu Cik Melah Pergi Office dah tau tak.. Terasa
seluruh urat saraf aku rabak. Ececeh... Jatuh sikit, sakit dah macam kena langgar trelar 16 tayar. Waaahh kemain.. Siyes sakit okeh!! Kalau mintak MC agak agak lepas tak weyhh!!..



~ Nak buat kerja lah weii, kerja kena buat. Ceh! Wayang jerk~


P/s : Berhati hati di jalan raya, ingatlah aku sentiasa okeh!!!

P/s : Thanks to my love friend Faeza coz suka blog aku yang tah hapa hapa neh!!


0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting