Monday, April 25, 2011

jangan cakap KAU kenal insan yang bernama KECIK !

Posted by bemymine at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
Selamat pagi wahai penduduk Malaysia dan serantau asia..

Assalamualaikum..


Pergghh.. kemain panjang kan tajuk entry haku kali ni. tak kisah la. dah itu yang terlintas dekat medula oblongata haku.. ape itu medula oblongata? entah, burger oblong dekat rumah haku tu haku tau la.. hahaha...


Yea.. memang tak ada seorang dekat dunia ni tahu siapa insan yang bernama KECIK nie sebenanrnya. dan kadang-kadang haku pun tak tahu haku nie siapa. Amnesia. dan kadang-kadang juga haku tak tahu apa yang haku nak kat dunia nie. apa kena dengan hhaku nie. kadang-kadang juga haku terasa bagai diawangan-awangan. feel so free in the air.


Ada seseorang tu cakap bahawasanya dia mengenali haku luar dan dalam. EXCUSE ME!!! u never never ever know siapa haku kerana haku pun tak kenal siapa haku. dan haku tahu hanya my lovely mum dan daddy kenal haku siapa. dan ALLAH S.W.T.


Dan kalau kau kenal haku, patut ke kau cakap haku pergi clubbing? FINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! mungkin ko tengok haku nie on off pakai tudung so terus ko nak judge haku nie keluar masuk clubbing ke?? waterpark! watermelon! hot spring water!..


Sorry okeh, even haku nie on off pakai tudung. tapi haku tak pernah pun jejak kaki kat tempat-tempat macam tu. dan even kawan-kawan haku ramia yang pergi tempat macam tu. so aku peduli hapeee. aku hanya kawan dieorang dan haku tak ada HAKKKK nak larang apa yang dieorang nak buat okeh dan macam tu jugak engkau okeh! *hambik kau, takde noktah*.


Kalau kau kenal haku luar dalam, kau tahu ke apa yang haku nak sekarang nie, kau tahu apa yang haku rasa sekarang nie? memang kompom kau tak tahu!! kau tak tahu nie, tak pe nie haku bagitahu. AKU NAK MAKAN COKLAT MOIST.. LOL!



So jangan sesekali kau cakap kau kenal haku luar dalam okeh!! i warn u..



p/s : continue luahan hati bersambung sebentar lagi!

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting