Monday, May 23, 2011

DNA BA ALIF BA YA??? Cancelll!!!

Posted by bemymine at Monday, May 23, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum,

Lama bebenor cheq tak menghapdet dairi kesayangan cik kecik nie kan.. Terasa rindu pulak!

Mungkin cik kecik ni agak ketinggalan zaman, tapi tak lama sangat macam zaman batu, zaman cawat besi. errkk! ada ke? Bantai je la.. Kenapa cik kecik cakap macam nie. If korang tengok tajuk entry cik kecik kali ni yang panjang yaaaaa amat pun mesti korang dah tau kan pasal apa.

Ya!!! pasal SECRET RESEPI punya cake la..Hampeehhh!!!! Kenapa??? ce cite cecite!! OMG, virus HKLBR menular. hahha.. (pe aku membebel neh?)..

Sedang elok cik kecik berangan-angan nak makan tiramisu cake dari RESEPI RAHSIA nie, tetiba pulak this morning dapat tau ada DNA BA ALIF BA YA dalam cake-cake tu semua! Perghhh!!! Menakutkan tapi cer buat dalam keadaan gedix nie ok! SOOO SCARYYYYY!!

Cik kecik tak nak ulas banyak-banyak, later korang baca la dalam link yang akan cik kecik kongsikan bersama ya!! Cuma apa yang cik kecik nak cakap 'tepuk dada tanya iman'.

Ini link yang cik kecik nak kongsikan : DNA BABI!

**tak pasal-pasal dairi cik kecik kena samak**


Renung-renungkan dan selamat beramal ya..


P/s : Cancel tiramisu cake bila dating nanti, ganti dengan cake pisang je lah! PONNN SEDAPPP!!!

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting