Sunday, April 10, 2011

Ku gila templet !

Posted by bemymine at Sunday, April 10, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum...

Entry ke2 pada hari ini. Macam takde koje je kan haku neh. Padahal kemain banyak keje yang aku pending. Almaklum lah, hati tiada di tempat koje, so jadi macam nie la.. delay delay & delay.. HUH!!..

Pe haku wat dari pagi adalah aku mencati templet untuk blog aku. Tak habis2 dengan templet kan. So, whos care??? suka hati lah kan.. So uolls akan selalu nampak templet haku bertukar tukar macam biskut!! now aku tengah study macam ne nak wat header haku sendiri.. Usaha tangga rumah haku. So if kita tak belajar, macam ne nak tau kan kan kan.. Punya lah banyak tutorial kat MR.GOOGLE uolls pilih je la ek..

Mata haku da stim stim ayam je nie. mahu guringan tahulah?? apekah itu? korang pergi lah tanya kat member member tau dialek BANJAR!..

*bila tidur kadang kadang ingat kerja, tapi bila kerja selalu rindu kat blanket~!! LOL!




0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting