Tuesday, January 11, 2011

11/1/2011 Buat Aku Tersenyum.. Part 1

Posted by bemymine at Tuesday, January 11, 2011
Reactions: 
Hye Readers, lama sangat tak menulis kat laman sesawang ni.. hhuh!! now dah 2011.. cepat sungguh masa berjalan.. whatever pun, enrty kali ini aku nak cerita pasal 'MY 1ST BRANDED WATCH JENAMA FOSSIL'..

Mesti korang cakap aku KOOOYA kan, pasal jam pun nak kecoh-kecoh.. So, ada aku kisah... huuhuh..

Beberapa bulan lepas my lovely cousin ada bagitahu yang kakak dia nak balik dari Australia (study kat sana), jadi ada beberapa barang yang kakak dia nak let go or shoppingkan dari Aussie.. A few days tu, cousin aku ada la upload gambar barang-barang tu. Tengok punya tengok, aku terus TERBEKENAN la dengan 1 jam nie. Pada aku jam ni sangat STYLO MYLO..huhuh!!
Kebetulan, aku pun memang tengah cari jam tangan. Jadi, bila je aku nampak jam tu, aku teros cak "NAK!! NAK!!".. uhuhuhu.. Macam budak-budak kan.. Jam tu jenama FOSSIL, Original item from Aussie. Korang pergi la check sendiri price jam FOSSIL Ori tu kat Malaysia price dia berapa.. but, sepupu aku jual hanya RM220 sahaja.. Pe ag SAUUUUKKK je la..

Lagi 1, komen punya komen kat gambar jam tu tetiba cousin aku cakap ada 1 seluar Levi's Jean Original dia nak let go, baru pakai sekali.. Korang pun tau la kan harga Levi's Ori berapa kan, but sepupu aku jual kat aku hanya RM35.. SANGAT MURAH & BERBALOI-BALOI..

Reason aku nak seluar lagi :
1) Aku memang susah nak cari seluar
2) Nak ganti balik seluar Levi's aku yang terkenan kotoran sampai tak boleh hilang.
3)Dah lama nak beli seluar Levi's tapi price dia Makkkkk Aiiii.. Dasat!!

Kan total semua adalah RM255 kan, tapi sepupu aku bagi lump sum la RM250 je.. Yang syook nye, boleh bayar 2x.. huhuh.. Macam pepaham je cousin2 aku nie kan..

Later aku upload gambar-gambar jam & seluar tu k.. huhuuh...

Mood :: aku masih tersenyum..







Jangan Jeles k... huhuuhh 

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting