Tuesday, January 11, 2011

Fesyen artis masa AJL25

Posted by bemymine at Tuesday, January 11, 2011
Reactions: 
Hye Readers,
Aku bosan kat office ni, aku tak tahu nak buat apa. Bukan tak ada kerja, ada tapi Errrmmm Penyakit 'M' mula menyerang aku...So, Aku update lah Blog aku kan..

Bahang AJL masih hangat diperkatakan. Pemenang AJL25 adalah Ana Rafalli dengan lagu Tolong Ingatkan Aku.. Tahniah.. Sejak lagu Ana Rafalli ni menang, Boleh dikatakan semua status friends aku kat FB adalah ' Tolong Ingatkan Aku'.. Masing-masing mintak tolong diingatkan. Dah tu, aku siapa yang nak ingatkan?? Errrmmm.. Diri sendirilah nampaknya..

Sebenarnya aku tak tengok pun AJL25 sampai habis.. Mata aku ni asyik nak bercinta je lagipun petang tu baru sampai dari kampung kan. For sure la penat..Aku tau result pun dari radio masa aku nak pergi kerja esoknya.. Agak terkejut jugak lah, sebab aku budget my luvly Faizal Tahir yang menanr or My super duper Yuna yang menang..Tup tup tup tup Ana Rafalli, so biarlah... Aku terima keputusan dengan hati yang redha.. Fuyoooo...

Oklah, ni aku nak kongsikan beberapa gambar fesyen artis tanah air yang cantik & pelik sedikit...

Ct ni jangan cakap lah... Cantikk

aku minat gilerr kat baju die & YUNA!!!!

Mia nie chumeell kan, tapi baju die simple sangat la...



0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting