Tuesday, January 11, 2011

11/1/2011 Buat Aku Tersenyum.. Part 2

Posted by bemymine at Tuesday, January 11, 2011
Reactions: 
Hye u ollss, tentu korang cakap aku buang tebiat yang aku post samapi berpart-part kan.. Part 2 ni aku nak tulis pasal aku ada online shopping (biasa la kan, sekarang SEGALA DI HUJUNG JARI ANDA).. Nak beli pape pun boleh. Contahnya, Aksesori Wanita, Pakaian Bayi, Pakaian Wanita jangan cakap la berlambak-lambak, cuma korang click saja dekat mana-mana online shopping yang korang berkenan.. Aku? jangan ditanya soalan itu, menimbun-nimbun aku LIKE.. wahaha...

Hari ini, aku diingat kan oleh 1 online bisness ni yang baju yang aku order tu dah sampai.. yahoo!! sonok sangat.. Oleh sebab aku ni memang seorang yang shoppaholic, so aku pun comfirmkan lah.. Tak lama tu (dalam beberapa minit) dia cakap "Nea, u buy 3pcs i give u discount RM2 per pcs".. walauwehhh!! Mula-mula aku tak nak lah, tapi aku cakap dalam hati "Kecik, cukup untuk bulan nie, pas nie jangan beli lagi"

Aku pun mula tengok album-album baju online shop tu (later aku bg link ya). Banyak la gak yang berkenan, tapi aku masih on budget, budget aku bawah RM100.. So pilih pun pilih aku berkenan la dekat 3pcs baju nie (nanti gak aku upload pic k)..

Total price adalah RM85 (selepas Discount), harga sebelum discount adalah RM91. If korang, nak pilih yang RM91 ke RM85?? whaha.. soklah pelik dari aku kan.. Opkos la korang nak RM85..

Yeahhhh!! esok aku dapat baju tu.. nak pakai time g dating boleh..  huuhuh..





Nice kan..
huhuh..

nie link online shop tu..

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting