Tuesday, January 18, 2011

Kosong

Posted by bemymine at Tuesday, January 18, 2011
Reactions: 
Kamu seperti hantu
Terus menghantuiku
Ke mana pun tubuhku pergi
Kau terus membayangi aku
Salahku biarkan kamu
Bermain dengan hatiku
Aku tak bisa memusnahkan
Kau dari pikiranku ini

Di dalam keramaian aku masih merasa sepi
Sendiri memikirkan kamu
Kau genggam hatiku
Dan kau tuliskan namamu
Kau tulis namamu

Tubuhku ada di sini
Tetapi tidak jiwaku
Kosong yang hanya kurasakan
Kau telah tinggal di hatiku
 
Hye All,
Kenapa entry aku tajuk KOSONG?? Apa yang kosong?
 
Entah kenapa a few days ni aku terasa sangat kosong, bukan jiwa ya. If jiwa kosong kita penuhkan dengan iman (i'm still not a perfect person ya!).
 
Aku rasa sangat BOSAN!! BOSAN!!! yang teramat sangat. Seperti mahu lari jauh-jauh dari semua ini. Seperti mahu menjerit sepuas-puasnya (biar Tarzan pencen bila dengar aku menjerit). Seperti mahu terjun dari KLCC hingga ke bawah (Bungy Jumping sudah). Seperti mahu makan sebanyak yang mungkin (ko jangan nak berangan, tak sedar diri ke ko punya perut tu tahap kanak-kanak ribena). Seperti mahu melalak (karaoke?? ko berangan la, lau ko audition AF pun, ko belum start bukak mulut, juri dah bagi kad merah suruh kau OUTT!!).
 
**Yea!! Aku terasa sangat KOSONG!!**
 
 
 
 

1 comments:

anathira on January 24, 2011 at 2:57 AM said...

cian kwan ku sorg neh

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting