Friday, December 24, 2010

24/12 is my blast day!!!!

Posted by bemymine at Friday, December 24, 2010
Reactions: 
Hye Readers....
today is my brithday.. yeaaahhhhh!!!!
suka tapi umur aku dah meningkat ke 23 tahun k...
opssss!!! bukan tua k tapi meningkat usia je..
waaaaaahhahahahahahaha...
soklan cepumas yang ditanya adalah
BILA NAK KAHWIN???soklan paling maut yg tiap kali aku dapat..
jawapan aku adalah
INSYAALLAH BILA ADA JODOH @ DAH SAMPAI SERU

Tapi pe yang korang tak tahu pada malam birthday aku
adalah aku terasa sangat sebak but i dont know y,
serius,
air mata aku mengalir pada malam birthday aku
is like sumthing missing at that day...

the answer is "YA"
tapi hanya aku je yang tahu pe yg missing..
ya hanya aku je yg tahu...
n smpai skng aku trasa sebak...

" I STILL LEARN HOW TO FORGET U"


MY BIRTHDAY CAKE.. CUTE KAN....


0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting