Wednesday, December 15, 2010

Wooii!! Bawak keta elok2 boleh x?? huh^_^

Posted by bemymine at Wednesday, December 15, 2010
Reactions: 
waaaaaa!!
pe kena ngan aku ari nie???? berangin x tentu pasal..
Opsss!! bkn PMS k... ( blm smpai time ag la).. kikikik
kanpe title aku mcm nie???
nk tau npe???? jOm bace story2 yg aku nk share....

huh! tau la aku xde lesen memandu kan..
tapi tak bermaksud aku tak tahu pasal undang2 jalan raya...
weii!!! aku da penah amik test berkomputer la beb..
wah tu pun nk bangga ke?? huuhh...

neway pe yang aku nk share nie adalah berkenaan segelintir masyarakat malaysia
yang tak reti2 nak IDOPKAN SIGNAL KRETA..
beli kreta mahal2, ada rega yang cecah juta2 hengget ag
tapi lupa nak beli SIGNAL KRETA..
PELIK BIN AJAIB BETOL!!!!!!!
len kali b4 beli kreta tu, tanya kat salesman tu :
"cik, kreta nie ad signal x???"
" cik, signal kreta nie berfungsi tak??

Tau x? jika belok secara tiba2 boleh menyebabkan kemalangan berlaku..
huh!! ingat ada wet juta2 ke dlm bank?
blh cover if saket??

Tu blm cmpur ag beberapa sel2 dalam badan mati akibat terkejot
if driver break ngan mengejot...
siap ckp "oh mak ko"... hihhiihh...

ag!! buat dosa kering je la kan..
da la dosa yang ada tak tertanggung, nie tambah ag sebakol..huh!
mane tak nye, bila ada pemandu len yang wat hal..
mulut kita cepat je nak ckp :
ngex btol, bodoh nye la, woi ko ingt nie jln bapak ko ke???
n mcm2 ag la ayat yg jiwang2 kan..hhehehe...

Tapi, xsemua pemandu mcm nie.. SEGELINTIR je..
mebi, bila aku da ad kreta aku pun jd mcm contoh2 diatas...
errmm.... pe pun..
tepuk dada tanya slera..
pilihan di tangan anda..
wahhhh!!!!!


** Patuhi undang2 jalan raya**
~~ da mcm menteri jalan ray je~~







0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting