Friday, December 24, 2010

24/12 is my blast day!!!!

Posted by bemymine at Friday, December 24, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
Hye Readers....
today is my brithday.. yeaaahhhhh!!!!
suka tapi umur aku dah meningkat ke 23 tahun k...
opssss!!! bukan tua k tapi meningkat usia je..
waaaaaahhahahahahahaha...
soklan cepumas yang ditanya adalah
BILA NAK KAHWIN???soklan paling maut yg tiap kali aku dapat..
jawapan aku adalah
INSYAALLAH BILA ADA JODOH @ DAH SAMPAI SERU

Tapi pe yang korang tak tahu pada malam birthday aku
adalah aku terasa sangat sebak but i dont know y,
serius,
air mata aku mengalir pada malam birthday aku
is like sumthing missing at that day...

the answer is "YA"
tapi hanya aku je yang tahu pe yg missing..
ya hanya aku je yg tahu...
n smpai skng aku trasa sebak...

" I STILL LEARN HOW TO FORGET U"


MY BIRTHDAY CAKE.. CUTE KAN....


Wednesday, December 22, 2010

Change to ZAZA LURVE CLOSET

Posted by bemymine at Wednesday, December 22, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
hye all...
start from today my 0n9 shopp will change name to ZAZA LURVE CLOSET 
bcoz of some problem with the old name..

BTW, new item just upload.. grab it now and u can get a few voucher from me..
for my existing customer u can get a MYSTERY GIFT from ZLC..

yeahhh......




Enjoy yourr shopping with ZAZA LURVE CLOSET!!!



Tuesday, December 21, 2010

aku pelakon hebat!!

Posted by bemymine at Tuesday, December 21, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
Hye Reader... helloww bebeh!!!
entry kali nie berkenaan dgn my feeling..
PELAKON HEBAT?? aku nk jd pelakon ke??
owhh tidakkkkkkk!!

masalh aku??? bnyak..
nk crite?? mungkin tidak... kerana aku tidak mahu seorang pun tahu pe masalah aku..
knape aku PELAKON HEBAT???
aku nie nak jadi PELAKON ke???
xnk lah, kang kalah semua pelakon2 kat malaysia neh if aku jadi pelakon..
waakakakaaakakakaka.......

tahun nie je adalah tahun paling bnyak aku kuarkan air mata selain dari tahun
aku mula2 lahir dulu... huhuhuh..
entah kenapa, aku terlalu cepat emosi.
tangisan dimalan hari, tapi apabila disiang hari aku ketawa seperti biasa
namun dihati tetap menangis...
siapa tahu?? tiada siapa tahu.

p/s : Don’t cry because it is over, smile because it happened!”
and…“We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly"



Friday, December 17, 2010

aku adalah aku: Part Time Work!!

Posted by bemymine at Friday, December 17, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
aku adalah aku: Part Time Work!!: "Hyee.. Mesti pelik bila tengok entry aku malam2 nie kan..Yeala, mane la aku nak cekau laptop kan..ada lak laptop.. huhuhuhuhuhu... Entry aku..."

Thursday, December 16, 2010

Part Time Work!!

Posted by bemymine at Thursday, December 16, 2010
Reactions: 
2 comments Links to this post
Hyee..
Mesti pelik bila tengok entry aku malam2 nie kan..
Yeala, mane la aku nak cekau laptop kan..
ada lak laptop.. huhuhuhuhuhu...

Entry aku kali nie, adalah berkenaan dengan PART TIME WORK aku..
aku kerja part time as a Insurance Agent..
waa!! tak penah hayat aku kje jual insurance la kan..
INSURANCE PON AKU TAK ADA!!!!!

wahaahahaahahah!!!!
by the way, aku harap aku boleh la kan
untuk aku dapat pe yang inginkan..

Ok la, ADOIS AMIGOS!!!!!

Pesanan gedik dari aku ::: LOVE ME UNTIL YOUR LAST BREATH

Wednesday, December 15, 2010

Launching My ZAZA SHOPPE!!!

Posted by bemymine at Wednesday, December 15, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
Bismillahh!!!!!!
Syukur kehadrat ilahi yang aku dah ada my own online bisness...
tak de la gah sangat, tapi just started...
skang bru jual2 baju yg import from KOREA & TAIWAN with a GOOD QUALITY..
maybe by next year 2011 akan berjalan sepenuhnye..
Yeahhhh!! AMIN sangat..

sangat2 berharap my online bisness nie akan berjalan lancar..
tujuan aku buka online bisness nie coz ::
aku sendiri suka shopping via online..
senang n mudah.
simple as A B C
A : pilih item
B : bank in wet
C : recieved item by tmrw..
easy rite..
if nak tgk my online shoppe bley la link kat





More item will upload soon...
n more mystery gift for my customer...
with lurve <3
NIEZA ZAINAL owner of ZAZA SHOPPE

Wooii!! Bawak keta elok2 boleh x?? huh^_^

Posted by bemymine at Wednesday, December 15, 2010
Reactions: 
0 comments Links to this post
waaaaaa!!
pe kena ngan aku ari nie???? berangin x tentu pasal..
Opsss!! bkn PMS k... ( blm smpai time ag la).. kikikik
kanpe title aku mcm nie???
nk tau npe???? jOm bace story2 yg aku nk share....

huh! tau la aku xde lesen memandu kan..
tapi tak bermaksud aku tak tahu pasal undang2 jalan raya...
weii!!! aku da penah amik test berkomputer la beb..
wah tu pun nk bangga ke?? huuhh...

neway pe yang aku nk share nie adalah berkenaan segelintir masyarakat malaysia
yang tak reti2 nak IDOPKAN SIGNAL KRETA..
beli kreta mahal2, ada rega yang cecah juta2 hengget ag
tapi lupa nak beli SIGNAL KRETA..
PELIK BIN AJAIB BETOL!!!!!!!
len kali b4 beli kreta tu, tanya kat salesman tu :
"cik, kreta nie ad signal x???"
" cik, signal kreta nie berfungsi tak??

Tau x? jika belok secara tiba2 boleh menyebabkan kemalangan berlaku..
huh!! ingat ada wet juta2 ke dlm bank?
blh cover if saket??

Tu blm cmpur ag beberapa sel2 dalam badan mati akibat terkejot
if driver break ngan mengejot...
siap ckp "oh mak ko"... hihhiihh...

ag!! buat dosa kering je la kan..
da la dosa yang ada tak tertanggung, nie tambah ag sebakol..huh!
mane tak nye, bila ada pemandu len yang wat hal..
mulut kita cepat je nak ckp :
ngex btol, bodoh nye la, woi ko ingt nie jln bapak ko ke???
n mcm2 ag la ayat yg jiwang2 kan..hhehehe...

Tapi, xsemua pemandu mcm nie.. SEGELINTIR je..
mebi, bila aku da ad kreta aku pun jd mcm contoh2 diatas...
errmm.... pe pun..
tepuk dada tanya slera..
pilihan di tangan anda..
wahhhh!!!!!


** Patuhi undang2 jalan raya**
~~ da mcm menteri jalan ray je~~







Monday, December 13, 2010

come to me my sweet 2011

Posted by bemymine at Monday, December 13, 2010
Reactions: 
3 comments Links to this post
Yeahhh!!! (asal aku neh)
hikhikhikhikhik (mereng kot)
yabedabeduu... 2010 akan melabuhkan tirai, and 2011 akan datang
dalam masa beberapa hari je lagi.. yeahhh...
syukerr sgt2..

kenapa suka??? mesti suka coz dalam tahun 2010 nie
macam2 mende jadi kat aku.. melukakan ati orang, dilukakan
and also mencari kelukaan diri sendiri... hukhukhuk..
brape banyak luka dha~~ (tmpal handiplast la kan)

pe yang aku harapkan pada 2011 neh??
ehhh!! banyak tau.. kang aku listkan xpasal2 3h3m xsiap...
salah satu nye adalah CAMERA DSLR..
perrghhh.. blh meraung ble tgh camera tu...
siap termimpi2 ag wat photoshoot kat air terjun...
gilerr la...

ag?? pe yg aku nk??
opkos la KERETA kan.. xkisah la besar ke kecik ke..
yg penting sesuai ngan keadaan FIZIKAL aku neh..
huhuuhhuhu..
aku sedar diri beb (aku kan KECIK )

ag!!! lau aku ckp nk KAWEN bley x??
opkos la bley coz blog aku kan, ske ati r nk tulis pe..
uhuhuhuhuhhuhuh..
jawapannye adalah :: jgan berangan k...
slagi x ckop 50ribu.. jgn harap ko nk kwen.. whahah..
50ribu?? gilerr... nk aku kwen time aku da bongkok ke???
hoohohoh ^_^


DSLR ^_^

         KERETA ^_^


**piC KAWEN tak dapat nak upload**

pls imagine PIC PELAMIN YANG CANTEK k..




 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting