Thursday, December 16, 2010

Part Time Work!!

Posted by bemymine at Thursday, December 16, 2010
Reactions: 
Hyee..
Mesti pelik bila tengok entry aku malam2 nie kan..
Yeala, mane la aku nak cekau laptop kan..
ada lak laptop.. huhuhuhuhuhu...

Entry aku kali nie, adalah berkenaan dengan PART TIME WORK aku..
aku kerja part time as a Insurance Agent..
waa!! tak penah hayat aku kje jual insurance la kan..
INSURANCE PON AKU TAK ADA!!!!!

wahaahahaahahah!!!!
by the way, aku harap aku boleh la kan
untuk aku dapat pe yang inginkan..

Ok la, ADOIS AMIGOS!!!!!

Pesanan gedik dari aku ::: LOVE ME UNTIL YOUR LAST BREATH

2 comments:

deidaa on January 2, 2011 at 3:35 AM said...

Waa nak jd ajen insuran ni kena gigih.
Gigih la sbb biasa org lari2 kalo ckp psl insuran hehe.
Good luck.

bemymine on January 11, 2011 at 5:32 PM said...

hye DEIDA :: thanks ya.. acteli dah ramai yang nasihat, if kje jual insurans nie kawan akan lari dr kita.. rite?? hhuuhuh.. seb baik nie just part time je kan.. if not.. huuhuhuh....

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting