Tuesday, February 22, 2011

kawen owh kawen

Posted by bemymine at Tuesday, February 22, 2011
Reactions: 
Hye Dear..

Last time aku ada tulis pasal propose kan. Even aku membebel panjang tapi aku cuma nak cakap "YES, SAYANG I DO".. Mesti korang angin kan..Yea la, membebel punya panjang tapi cuma nak cakap itu je.. uhuh!!

Papperrr je lah ek!! dekat entry kali nie aku nak masuk kan antara gambar gambar perkahwinan macam pelamin, baju DLL..

korang view la ek coz aku tengah dalam mood GATAL OWH GATAL..

Ala-ala jawa gitu yea pak!

merah mengamcam ok!


Unik kan...


Paper pun.. Jodoh di tangan tuhan kan. kita hanya mampu merancang, tapi tuhan yang menentukan.. Amin ya Rabbal alamin..


0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting