Friday, October 21, 2011

Apam Polkadot saya!!

Posted by bemymine at Friday, October 21, 2011
Reactions: 
Salam semua!!


Rasa lama sangat aku tak hapdet belog neh!! Bukan apa, tapi rasa macam BZ sangat.. Huh!! Bz amende, kat office bz dok main game plant vs zombie... Adeeeehhh!! kantoi..


Aku nak habaq kat korang bahawasanya aku dah berjaya buat apam polka dot neh..Bukan apa, aku nie setakat masak cekodok dengan lempeng boley la.. lau buat kuih nie kena fikir panjang.. Yeala, takut meletup pulak dapur mak aku tu kan... tak pasal2 abg bomba berbaris depan rumah..


Bila apam aku dah masak, aku pun melompat2 macam orang kena sawan, mak aku cakap 'berbungulan leh?? maknanya, gilerr ke?? yeala, bangga kot, buat kuih utntuk 1st time then kuih tu menjadi... pergghh memang bangga la, gaya macam menang grammy award je.. hahahahaha... sawan2..


Apam nie siap ada filling blueberry, ahakzzz dengan yakinnya mengadun dengan mixer yang aku beli semata2 nak buat apam neh!! kopak2.. tapi tak pe, puas hati...bila dah jadi, tuan hakim (abah) boleh cakap 'kak, macam kulit kura-kura je dot2 nye'.. hahahhaha.. abah2..


Malas nak story panjang2, korang tengok lah hasil nye.. agak2 boleh dapat tempahan ke tak eak??? Kalo nak buat tempahan, sila lah.. special price aku bagi!! siyessssssssssss!!!!!


Selamat menjamu mata!!









SMILE!!!!!!

Tadaaaaaa!!!! lihat hasilnya!! cantik kan.. siap ada smile ag.. 

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting