Thursday, June 28, 2012

model tak cukup inci!

Posted by bemymine at Thursday, June 28, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum...


Dah lama gila haku tak membebel dekat blog kesayangan aku nie.. Kuat membebel okeh haku nie.. Siapa dah tahu tu, diam diam sudah..


Sebenarnya, idea haku tak keluar malam nie nak membebel.. Tapi haku banyak gilaaaaaaak story story story nak story.. *faham faham sudah la yea ayat haku yang agak mabuk nie*


Anyway, i thing by this month haku ada buat sessi photography.. Untuk apa, hanya orang orang tertentu saja yang tahu.. Gilaaakkk batak la haku posing kan.. Macam macam gaya ada.. Haku ingat kan 'Posing + snap + done".. TAAAAAAPIIIIIII ya ampun.. Payah gilakkkk la...  Tu la, sape suruh kau berangan nak jadi model... Kau sedar tak yang kau tu TAK CUKUP INCI!! Tolong lah sedar..


So, korang layan lah gambar gambar time haku buat photoshoot nie okeh.. Nak gelak, sila gelak dalam hati.. jangan gelak kuat kuat nanti haku touching okeh...



Heel nie lah yang buat haku nampak lebih tinggi daripada biasa..


Haku dah bagi amaran dekat photographer tu utk bagi aku nampak tinggi 


 ** Bajet pandai posing je nie**


 **GIlakk poyo**


 **nampak tinggi tak? nampak tak??!!**


 ** gedikkk nye hakuuuu**


 Aku dangan budak nie sama sama comel kan.. hahahha... Pengsan jap..


yang nie aku pelik gaya ape.. Freestyle kot... 


 auuuuu chakk... sila lempang k, sebab bajet comel...


 Haku suka yang ni.. Gilakkk perasan la haku nie..


seksa tahu bari kat rumput nie.. gilakk tajam punya rumput 


saje nak promote kasut baru.. 


Ok!! dah habiss... peeeenattt banget deehhh...


Dah puas jamu selera.. Ehh!! jamu mata.. Gilakkk pyos kan haku.. i knoww... but, whos care?? Hade haku kesyahhhhh????


Sampai ketemu dilain masa... Assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting