Friday, June 29, 2012

Kabulkan hajat haku!!

Posted by bemymine at Friday, June 29, 2012
Reactions: 
Assalamualaikum...

Jeeenggg!! Jenggggg!!!... hahaha... Gilerr ape haku nie? Sakit otak barangkali..


Acteli haku cuma nak bagitahu, siapa boleh kabul kan hajat haku untuk makan PAVLOVA?? Yessss!! Pavlova.. Kenapa pavlova? sebab sebab sebab sebab PAVLOVA CAKE tu sangat comel dengan hirisan buah-buahan diatas cake tu, dengan krim, OMGGGGG!!! *Lapar* :-(


Tajuk entry mcm mintak kena lempang nam ploh nam kali je kan...


Kenapa lah aku takhade bakat untuk baking.. Asal baking je, mesti tak jadikk... Kalo jadik, kompom kompom haku dah terloncat loncat kegumbiraan.. Macam haku buat apam polka dot dot tu.. Loncat habis ok! Sampai abah haku cakap 'Kau gile ke kakak'? Baru dia tahu anak dia mcm mane kan.. huahuaha.. Ampun abah..


Haku sempat menGOOGLE tentang sejarah PAVLOVA.. Nampak tak, nampak tak betapa bersungguh-sungguh nye haku.. Ucapan tahniah pada diri sendiri okehh!!! yeaaa...


Pavlova berkaitan antara dua negara Australia dgn New Zealand.. Haku nak cerita sejarah pavlova lelebih tak boleh la kan sebab masa exam sejarah haku FAILLLL! jadi haku sangatlah tak layak nak cerita pasal sejarah sejarah nie.. Jangan kan sejarah pavlova, sejarah macam mana kampung haku ley dapat nama 'Parit Ulong' pun haku tak tahu inikan pulakkkk si pavlova nie...

Jadi sebagai langkah keselamatan agar sejarah pavlova nie tak tercemar akibat bebelan haku, nie aku ada attach sejarah pavlova yang aku rembat daripada En.Google

hasil nukilan En.Google


Dan sebagai penutup bebelan haku, aku bagi korang tatap gambar gambar yang buat korang punya ayaq liuq lelehhhhhhhhhh!!!! *aku dah lapar sebenarnya*


Fuuhhhh!! leleh lelehhhhhhh....


boleh buat haku batal puas cenggini **cehh, mcm puas lak kau kecik**




Gilakkk gilaakkk.... 


Jadi, moral of the story, siapa pandai buat silalah buatkan untuk haku okehh.. Haku bayaq hang lebih punyaaaaaaaaaa!!



0 comments:

Post a Comment

 

kecik membebel Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting